• Albsite.ch
  Shërbimi i besueshem për faqen tuaj te internetit
  Interneti është motorr zhvillimi i biznesit tuaj
  prandaj sot nuk ka biznes pa web site.
  Albsite është krijuesi i faqës tënde
  Bazat e të dhënave dhe Adresat Email pakufizuar
  99.99% i garantuar & 24/7 Live Support
  Ne punojmë me WordPress, HTML 5 dhe Joomla
  Shumë lehtë per tu perdorur dhe mirëmbajtur me një klikim
 • Web Design
  Shërbimet dhe dizajnin grafik i kemi të cilësis së lartë
  Albsite ka një përkushtim të larte
  per dizajnimin e faqes tuaj.
  Logo dhe Grafik te silësis shumë të lartë
  Mirëmbajtje në cdo kohë
  Zgjedhje të ngjyrave dhe opconeve sipas deshirës tuaj
  Foto të biznesit tuaj dhe firmes tuaj me kualitet të lartë
  Dhe shumë funksione tjera krejtsisht sipas deshires tuaj
 • Web Hosting
  Sherbime teknologjike të nivelit më të lartë
  Serveret me teknologjinë më të avancuar
  jemi lider në teknologjinë dhe shpejtësinë e webit.
  Bandwidth pakufizuar për faqen tuaj
  Bazat e të dhënave dhe Adresat Email pakufizuar
  99.99% i Garantuar & 24/7 Live Support
  Ne punojmë me WordPress, HTML 5 dhe Joomla
  Shumë lehtë per tu perdorur dhe mirëmbajtur me një klikim

Shërbimet tona janë bazë e zhvillimit të biznesit tuaj në internet

Web Hosting

Shpejtësia e sistemit është përcaktuese për faqen tuaj

Domain Emri

Domain është emeri i faqes tuaj që e përcaktoni.

CLOUD SERVERs

Serverat e një teknologjie të avancuar.

HOSTing SOLUTIONS

Hosting me madhesi të pakufizuar.

Çfarë ka të re ne Albsite

Web Design

Shërbimi që jemi duke e ofruar tash i plotëson gjitha standartet.

Klientet tanë!

Pa dyshimë se nuk do zhgenjeheni me punen e stafit tonë.

119.-
VITI
Hosting Ekonomik
 • 10 GB Hapsië
 • 10 Databazë
 • Falas Domin Regjistrim
 • 1 Hosting Hapsirë
 • 10 Email Akont
 • Control Panel
 • Falas 24/7 Support
 • POROSIT!
149.-
VITI
Hosting Basic
 • 25 GB Hapsirë
 • 25 Databazë
 • Falas Domin Regjistrim
 • 1 Hosting Hapsrë
 • 25 Email Akont
 • Control Panel
 • Falas 24/7 Support
 • POROSIT!
199.-
VITI
Hosting EXTRA
 • 50 Hapsirë
 • 50 Databazë
 • Falas Domin Regjistrim
 • 1 Hosting Space
 • 50 Email Akont
 • Control Panel
 • Falas 24/7 Support
 • POROSIT!
249.-
VITI
Hosting Biznes
 • Hapsire pa limit
 • Databazë pa limit
 • Falas Domin Regjistrim
 • 1 Hosting Space
 • Email Akont pa limit
 • Control Panel
 • Falas 24/7 Support
 • POROSIT!

Kush jemi ne dhe qfarë specifika kemi.

Albsite.ch u krijua si nevoje per shume kompani qe i duhet nje web site, staffi yne punon me perkushtim te larte duke ju pershtatur ne cdo moment ndryshimeve teknologjike dhe jemi ne hap me kohen. Kemi punuar shume projekte te medha dhe jemi duke i realizuar edhe disa projekte tjera.

Çka është web hosting?
Web Hosting është nje hapsirë në server ku regjistrohen të gjitha të dhënat e faqes tuaj.
Çfarë është një emër domain?
Domain është emri i faqes tuaj ose i biznesit tuaj në internet.
Si mund të krijoj web faqen time?
Krijimi i faqes është shumë i lehtë vetëm na kontaktoni në email: info@albsite.ch

Çfarë është përfshirë në faqe?

 • Server ose Hosting

 • Domain emri

 • 100 Aplikacione vetëm me një klikim

 • Email Akont

 • cPanel & Plesk Control Panel

KRIJIMI një website të ri?

 • Ndertimi i faqes fillon me 3 hapa të lehtë
 • Na kontaktoni për tu informuar
 • Ne ju pergjigjemi për një kohë shumë të shpejtë

Super Aksion

25% zbritje

Web Design zbritje

POROSIT!

Vetem 14.99/në vit

REGJISTRO/ një domain

  .ch vetëm 14.99 CHF